Toets verplaatst en eisen aangepast

Op de website van het Toelatingsexamen Arts & Tandarts is te lezen dat het toelatingsexamen verplaatst is naar 25 augustus (arts) en 26 augustus (tandarts). Dit in verband met de coronacrisis. Bovendien zijn de eisen van de kennistoets veranderd. Het hele bericht lees je hier.

De wijzigingen in de eisen van de Kennistoets hebben tot gevolg dat niet alle delen uit het boek Toelatingsexamen Arts-tandarts nog relevant zijn. Wij maakten een overzicht van de pagina’s en oefenopgaven die je kunt overslaan (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; de eisen van de website Toelatingsexamen Arts & Tandarts zijn leidend!

Download hier het overzicht:

2 gedachten over “Toets verplaatst en eisen aangepast”

    1. Dit was ook een bericht van vorig jaar voor de toets van 2020. Inmiddels is er een nieuwsbericht geplaatst over de toetsen voor 2021.

      Succes met het voorbereiden voor het examen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *