Leerdoelen 2021 bekend

In januari worden de leerdoelen voor het toelatingsexamen van dat jaar altijd bekend gemaakt. De 10e editie is al in september uitgebracht en daarom niet op deze leerdoelen aangepast.

De nieuwe leerstofoverzichten zijn inmiddels bekend en zijn te vinden op www.toelatingsexamenartstandarts.be.

Deze leerdoelen zijn vrijwel gelijk aan de leerdoelen van het afgelopen jaar. De tiende editie is dan ook goed bruikbaar. Er zijn twee kleine dingen toegevoegd. De wijziging in de leerdoelen en leerstof vind je hier. In de e-learning zullen deze week deze wijzigingen ook doorgevoerd worden; wie gebruik maakt van de e-learning heeft dus de juiste versie. Wie gebruik maakt van het boek, moet dus voorgenoemd document gebruiken bij het leren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *