Toegang nieuwe e-learning

Sinds begin december staat de nieuwe e-learning online. Deze is veel uitgebreider dan de e-learning bij eerdere edities. We krijgen hier enkele vragen over, daarom voor de duidelijkheid een paar opmerkingen:

  • Als je de tiende editie hebt gekocht, kreeg je daarbij een kaartje met een licentiecode. Hiermee kun je bij e-learning bestellen toegang krijgen tot de e-learning. Het lijkt of je moet betalen, maar als je op de blauwe tekst ‘Ik heb een couponcode’ klikt en de code daar intypt, krijg je gratis toegang.
  • Als je een eerdere editie hebt, krijg je geen toegang tot de volledige e-learning. Een deel van de e-learning – het deel dat ook al onderdeel was van deze edities – is vrij toegankelijk en kun je dus gewoon inzien en gebruiken zonder account.
  • Als je toegang wil tot de e-learning zonder boek, kun je een licentie kopen. In de e-learning staan alle theorie en opdrachten die ook in het boek voorkomen.

De e-learning zal de komende tijd nog verder uitgebreid worden met meer oefenopgaven, meer uitlegvideo’s en links naar handige simulaties. Zijn er dingen die jij mist in de e-learning? Laat het weten via contact@studyboard.be.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *