Toegang nieuwe e-learning

Sinds begin december staat de nieuwe e-learning online. Deze is veel uitgebreider dan de e-learning bij eerdere edities. We krijgen hier enkele vragen over, daarom voor de duidelijkheid een paar opmerkingen:

  • Als je de tiende editie hebt gekocht, kreeg je daarbij een kaartje met een licentiecode. Hiermee kun je bij e-learning bestellen toegang krijgen tot de e-learning. Het lijkt of je moet betalen, maar als je op de blauwe tekst ‘Ik heb een couponcode’ klikt en de code daar intypt, krijg je gratis toegang.
  • Als je een eerdere editie hebt, krijg je geen toegang tot de volledige e-learning. Een deel van de e-learning – het deel dat ook al onderdeel was van deze edities – is vrij toegankelijk en kun je dus gewoon inzien en gebruiken zonder account.
  • Als je toegang wil tot de e-learning zonder boek, kun je een licentie kopen. In de e-learning staan alle theorie en opdrachten die ook in het boek voorkomen.

De e-learning zal de komende tijd nog verder uitgebreid worden met meer oefenopgaven, meer uitlegvideo’s en links naar handige simulaties. Zijn er dingen die jij mist in de e-learning? Laat het weten via contact@studyboard.be.

1 gedachte over “Toegang nieuwe e-learning”

  1. Jenna Van Bulck

    Ik kan de lessen niet bekijken, toch heb ik wel een licentie gekocht vorig jaar rond dezelfde tijd als nu. Wat moet ik doen om ze te kunnen leren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *