Gratis e-learning vervalt

Er is de afgelopen tijd druk gewerkt aan een nieuwe – verbeterde – e-learning. Deze zal in de toekomst niet meer gratis beschikbaar zijn. Bij aanschaf van de tiende editie krijg je hiervoor een licentiecode, zodat je gratis kunt inloggen. LET OP: Deze heb je nu dus nog niet nodig, maar bewaar de code goed! Vanaf september/oktober zul je opnieuw moeten registreren en heb je de code wel nodig!).

Voor gebruikers van oudere edities geldt dat de e-learning niet meer gratis verkrijgbaar is. Schaf je echter een account aan, dan kun je direct ook bij de theorie van de tiende editie. Zo weet je zeker dat je de meest up-to-date versie hebt.

Accounts die zijn gemaakt na 1 september zullen daarom binnenkort weer verwijderd worden. Gebruikers van voor die tijd behouden hun account en zullen bij een deel van de e-learning blijven kunnen.

We beseffen dat dit voor sommige gebruikers een teleurstelling is. Reden voor deze wijziging is dat de e-learning sterk uitgebreid gaat worden met de theorie uit het boek mét afbeeldingen in kleur, extra uitlegvideo’s gemaakt bij het boek en extra oefenopgaven. De ontwikkeling hiervan kost geld. Het gratis aanbieden van al dit materiaal is dan niet meer haalbaar, zeker niet als het hele boek online staat. Vandaar dat we deze keus hebben moeten maken. Meer informatie over kosten van een online account volgt binnenkort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *